Pesemme kaikki vesipestävät tekstiilit Lahdessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Pesulamme Kauppakadulla Lahden keskustassa pesee kaikki vesipestävät vaatteet ja muut tekstiilit nopeasti ja hellävaraisesti. Yhteistyökumppaneidemme avulla huolehdimme myös kemiallista pesua edellyttävistä tekstiileistä ja matoista, joten saat meiltä kaikki pesulapalvelut saman katon alta. Sovi myös helposta ja edullisesta kuljetuspalvelusta!

Vesipesua ammattitaidolla

Olemme pyykinpesun ammattilaisia, jotka hoitavat kaikki vesipestävät tekstiilisi puhtaiksi liasta, tahroista ja epämiellyttävistä hajuista. Käytämme hajusteettomia pesuaineita ja pyykillesi sopivia pesuohjelmia ja -lämpötiloja. Pesemme jokaisen asiakkaan pyykit yksilöllisesti omassa koneellisessaan. Mankeloimme lakanat ja viimeistelemme vaatteesi ja erilaiset kodintekstiilit sovitulla tavalla. Mankelointi tekee liinavaatteista sileitä ja vähentää pölyämistä.

  • matot (myös laakapestävät)

  • sijauspatjat

  • peitot (myös untuvapeitot)

  • tyynyt

  • liinavaatteet

  • untuvatakit

  • muut vaatteet

  • muut kodintekstiilit.

Laadukkaat kemialliset pesut ja mattopesut

Kemiallista pesua vaativat tekstiilit toimitamme luotettavalle yhteistyökumppanille Noutopesuun. Tyypillisiä kemiallisessa pesussa pestäviä tuotteita ovat miesten puvut, villakangastakit ja ryijyt.


Voit tuoda meille pestäväksi myös kaikenlaiset matot: saat laadukkaat matonpesut sekä mattojen lianhylkivyyskäsittelyt yhteistyökumppaneiltamme. Käytämme laadukasta mattopesupalvelua Noutopesua ja Viiden Tähden Mattohuoltoa.


Tuomalla tekstiilit meille takaamme samat hinnat kuin yhteistyökumppanimme tarjoavat.

Kysy lisätietoja!

Edullinen kuljetuspalvelu

Onko pyykkiä kertynyt isompi kasa? Helpottaisiko arkeasi, jos joku noutaisi pyykit pestäväksi ja palauttaisi ne puhtaina? Voit sopia edullisesta ja kaikin tavoin kätevästä kuljetuspalvelusta soittamalla meille. Noudamme likapyykin kotoasi ja palautamme sen pestynä. Pyykkimesta noutaa ja palauttaa pyykkiä myös ilman fyysistä kanssakäymistä. Pyykin voi jättää esimerkiksi oven taakse, josta noudamme sen sovittuna ajankohtana.

Kuljetuspalvelumme hakee pyykkiä niin yksityisiltä asiakkailta kuin yrityksiltäkin, pienet ja isommat määrät.

Ota yhteyttä ja kysy kuljetusta